From 94dae8d535967794628082bee6c8313b1346d8e2 Mon Sep 17 00:00:00 2001 From: Nextcloud bot Date: Wed, 16 Oct 2019 03:04:57 +0000 Subject: [PATCH] [tx-robot] updated from transifex --- .../cy_GB_translation | 204 ++++++++++++++++++ translations/client_sk.ts | 31 +-- 2 files changed, 222 insertions(+), 13 deletions(-) create mode 100644 .tx/nextcloud.client-desktop/cy_GB_translation diff --git a/.tx/nextcloud.client-desktop/cy_GB_translation b/.tx/nextcloud.client-desktop/cy_GB_translation new file mode 100644 index 000000000..d5271026b --- /dev/null +++ b/.tx/nextcloud.client-desktop/cy_GB_translation @@ -0,0 +1,204 @@ +[Desktop Entry] +Categories=Utility;X-SuSE-SyncUtility; +Type=Application +Exec=@APPLICATION_EXECUTABLE@ +Name=@APPLICATION_NAME@ desktop sync client +Comment=@APPLICATION_NAME@ desktop synchronization client +GenericName=Folder Sync +Icon=@APPLICATION_ICON_NAME@ +Keywords=@APPLICATION_NAME@;syncing;file;sharing; +X-GNOME-Autostart-Delay=3 +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations + + +# Translations +Icon[cy_GB]=@APPLICATION_ICON_NAME@ +Name[cy_GB]=@APPLICATION_NAME@ cleient cydweddu bwrdd gwaith +Comment[cy_GB]=@APPLICATION_NAME@ cleient cydweddu bwrdd gwaith +GenericName[cy_GB]=Cydweddu Ffolder diff --git a/translations/client_sk.ts b/translations/client_sk.ts index 1f753fa0f..8c34edcd3 100644 --- a/translations/client_sk.ts +++ b/translations/client_sk.ts @@ -893,12 +893,12 @@ %1 and %n other file(s) are currently locked. - + %1 a %n ďalších súborov je práve blokovaných.%1 a %n ďalších súborov je práve blokovaných.%1 a %n ďalších súborov je práve blokovaných.%1 a %n ďalších súborov je práve blokovaných. %1 is currently locked. - + %1 je momentálne zamknutý @@ -958,29 +958,34 @@ To znamená, že klient synchronizácie nemusí okamžite odovzdať lokálne zme These deletes will be synchronized to your local sync folder, making such files unavailable unless you have a right to restore. If you decide to restore the files, they will be re-synced with the server if you have rights to do so. If you decide to delete the files, they will be unavailable to you, unless you are the owner. - + Všetky súbory v synchronizačnom priečinku '%1' boli na serveri vymazané. +Tieto zmeny budú synchronizované do lokálneho synchronizačného priečinka, takže už tieto vymazané súbory nebudú dostupné (ak nemáte oprávnenie pre ich obnovu). +Ak sa rozhodnete lokálne súbory ponechať, budú znovu synchronizované so serverom (ak na to máte oprávnenie). +Ak sa rozhodnete súbory vymazať tak následne už nebudú dostupné (ak nie ste vlastník). All files got deleted from your local sync folder '%1'. These files will be deleted from the server and will not be available on your other devices if they will not be restored. If this action was unintended you can restore the lost data now. - + Všetky súbory v synchronizačnom priečinku '%1' boli vymazané. +Tieto súbory budú vymazané na serveri a nebudú dostupné na vašich ostatných zariadeniach, pokiaľ nebudú obnovené. +Teraz máte ešte možnosť obnoviť stratené dáta. Delete all files? - + Zmazať všetky súbory? Delete all files - + Zmazať všetky súbory Restore deleted files - + Obnoviť zmazané súbory @@ -2924,12 +2929,12 @@ Nie je vhodné ju používať. Share options - + Možnosti zdieľania Share via - + Zdieľať cez @@ -2950,12 +2955,12 @@ Nie je vhodné ju používať. Copy public link - + Kopírovať verejný odkaz Copy internal link - + Kopírovať interný odkaz @@ -3065,7 +3070,7 @@ Nie je vhodné ju používať. Server version: %1 - + Verzia servera: %1 @@ -3080,7 +3085,7 @@ Nie je vhodné ju používať. The connection is not secure - + Pripojenie nie je bezpečné -- 2.30.2