<location filename="../src/gui/creds/flow2auth.cpp" line="79"/>
<location filename="../src/gui/creds/flow2auth.cpp" line="148"/>
<source>There was an error accessing the 'token' endpoint: <br><em>%1</em></source>
- <translation type="unfinished"/>
+ <translation>Při přístupu ke koncovému bodu „token“ došlo k chybě: <br><em>%1</em></translation>
</message>
<message>
<location filename="../src/gui/creds/flow2auth.cpp" line="82"/>
<location filename="../src/gui/creds/flow2auth.cpp" line="151"/>
<source>Could not parse the JSON returned from the server: <br><em>%1</em></source>
- <translation type="unfinished"/>
+ <translation>Nedaří se zpracovat JSON vrácený serverem: <br><em>%1</em></translation>
</message>
<message>
<location filename="../src/gui/creds/flow2auth.cpp" line="85"/>
<message>
<location filename="../src/gui/wizard/flow2authcredspage.cpp" line="47"/>
<source>Login in your browser (Login Flow v2)</source>
- <translation type="unfinished"/>
+ <translation>Přihlášení v prohlížeči (Login Flow v2)</translation>
</message>
<message>
<location filename="../src/gui/wizard/flow2authcredspage.cpp" line="83"/>
These deletes will be synchronized to your local sync folder, making such files unavailable unless you have a right to restore.
If you decide to restore the files, they will be re-synced with the server if you have rights to do so.
If you decide to delete the files, they will be unavailable to you, unless you are the owner.</source>
- <translation type="unfinished"/>
+ <translation>Všechny soubory v synchronizační složce „%1“ byly smazány na serveru.
+Tato smazání budou synchronizována do místní synchronizační složky, takže tyto soubory nebudou dostupné, pokud nemáte oprávnění na obnovu.
+Pokud se rozhodnete soubory ponechat, budou znovu synchronizovány se serverem pokud na to máte oprávnění.
+Pokud se soubory rozhodnete smazat, nebudou vám dostupné, pokud nejste vlastník.</translation>
</message>
<message>
<location filename="../src/gui/folder.cpp" line="1093"/>
<source>All files got deleted from your local sync folder '%1'.
These files will be deleted from the server and will not be available on your other devices if they will not be restored.
If this action was unintended you can restore the lost data now.</source>
- <translation type="unfinished"/>
+ <translation>Ze synchronizační složky „%1“ na vašem zařízení byly smazány všechny soubory.
+Tyto soubory budou smazány také na serveru a pokud je neobnovíte, nebudou dostupné ani na vašich ostatních zařízeních.
+Pokud tato akce nebyla cílená, můžete svá data obnovit nyní.</translation>
</message>
<message>
<location filename="../src/gui/folder.cpp" line="1097"/>
<message>
<location filename="../src/gui/sharedialog.ui" line="51"/>
<source>share label</source>
- <translation type="unfinished"/>
+ <translation>štítek sdílení</translation>
</message>
<message>
<location filename="../src/gui/sharedialog.ui" line="82"/>
<source>Nextcloud Path:</source>
- <translation type="unfinished"/>
+ <translation>Popis umístění Nextcloud:</translation>
</message>
<message>
<location filename="../src/gui/sharedialog.ui" line="113"/>
<message>
<location filename="../src/gui/sharelinkwidget.ui" line="38"/>
<source>Share link</source>
- <translation type="unfinished"/>
+ <translation>Odkaz sdílení</translation>
</message>
<message>
<location filename="../src/gui/sharelinkwidget.ui" line="133"/>